Fakro LWS Smart zoldertrap

Fakro LWS Smart zoldertrap 280 cm plafondhoogte

Fakro LWS Smart is een 3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat. Neemt geen extra ruimte op zolder in. SMART betekent:

stevige houten ladder met ingefreesd anti-slip profiel in de treden en solide uitvoering met geïsoleerd luik. Diverse extra toebehoren leverbaar zoals trapleuning, beschermdoppen, montagehoeken, etc. Gemakkelijk in te korten tot de juiste plafondhoogte. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Nu slechts
!

Fakro zoldertrap LWS Smart 305 cm plafondhoogte

3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat. Neemt geen extra ruimte op zolder in.

Stevige houten ladder en solide uitvoering met geïsoleerd luik.

Gemakkelijk zelf in te korten voor elke plafondhoogte tot 305 cm.

Nu slechts
!

Fakro LWS Smart zoldertrap

De LWS Smart zoldertrap is een voordelige maar toch compleet uitgevoerde houten opvouwbare zoldertrap van Fakro. De LWS Smart zoldertrap is "smart" uitgevoerd waardoor deze gemakkelijk bedienbaar is. Met deze zoldertrap is gemakkelijk toegang tot de zolder of vliering te verkrijgen en kunt u optimaal profiteren van de bergruimte op zolder.

De constructie is stevig en betrouwbaar waardoor er ook 3 jaar garantie op de zoldertrap gegeven wordt. De trap bestaat uit een 3-delig of 4-delige houten ladder welke ruime treden hebben die goed zijn te belopen. De treden zijn anti-slip uitgevoerd waardoor deze ook veilig zijn te belopen. Het luik is goed thermisch geïsoleerd en is bruin van kleur. De trap is robuust en stevig waardoor er 160 kg draagvermogen toegestaan is. Een mooi weggewerkt slot zorgt ervoor dat het luik goed afsluit. Een bedieningsstok zit bij de levering van deze zoldertrap standaard inbegrepen.

Daarnaast heeft de trap afdichtingsrubbers in de bak zitten voor een perfecte afsluiting. De trap is voorzien van een klik systeem waarmee je het trapdeel loskoppelt van het luik gedurende de montage van deze zoldertrap. Dit maakt de montage nog sneller en makkelijker door één persoon uit te voeren. Deze innovatie is alleen bij Fakro zoldertrappen.