Fakro LWS Smart zoldertrap

Fakro LWS Smart zoldertrap

Fakro
7439625723736
Nu slechts
excl Verzendkosten

Fakro LWS Smart is een 3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat. Neemt geen extra ruimte op zolder in. SMART betekent:

stevige houten ladder met ingefreesd anti-slip profiel in de treden en solide uitvoering met geïsoleerd luik. Diverse extra toebehoren leverbaar zoals trapleuning, beschermdoppen, montagehoeken, etc. Gemakkelijk in te korten tot de juiste plafondhoogte. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Levertijd:1-2 dagen
Bestel

Fakro LWS Smart zoldertrap

De LWS Smart zoldertrap is een voordelige maar toch compleet uitgevoerde houten opvouwbare zoldertrap van Fakro. De LWS Smart zoldertrap is "smart" uitgevoerd waardoor deze gemakkelijk bedienbaar is. Met deze zoldertrap is gemakkelijk toegang tot de zolder of vliering te verkrijgen en kunt u optimaal profiteren van een goede en veilige toegang  van de bergruimte op zolder.

De constructie van de houten trap is stevig en betrouwbaar waardoor er ook 3 jaar garantie op de zoldertrap gegeven wordt. De trap bestaat uit een 3-delige of 4-delige houten ladder welke ruime treden hebben die goed zijn te belopen. De treden zijn anti-slip uitgevoerd waardoor deze ook veilig zijn te belopen. Het luik is goed thermisch geïsoleerd en is bruin van kleur. Het luik kan zelf afgeschilderd worden in een kleur naar wens. De trap is robuust en stevig waardoor er 160 kg draagvermogen toegestaan is. Een mooi weggewerkt slot zorgt ervoor dat het luik goed afsluit. Een bedieningsstok zit bij de levering van deze zoldertrap standaard inbegrepen.

Daarnaast heeft de trap afdichtingsrubbers in de bak zitten voor een perfecte afsluiting zodat er geen tocht is vanaf de zolder of vliering. De trap is voorzien van een klik systeem waarmee je het trapdeel loskoppelt van het luik gedurende de montage van deze zoldertrap. Dit maakt de montage nog sneller en makkelijker door één persoon uit te voeren. Deze innovatie is alleen bij Fakro zoldertrappen.

Verschillende toebehoren zijn als extra leverbaar zoals een leuning LXH, beschermdoppen LXS onderzijde, een gasveer LXM om het inklappen van van de trapdelen te vergemakkelijken, montagehoeken LXK, afdeklatten LXL , een traphek LXB-U voor rondom het trapgat op zolder, etc. Kijk onder toebehoren/accessoires voor alle mogelijkheden om de LWS zoldertrap nog veiliger te maken of gemakkelijker te plaatsen of te gebruiken.

Zoldertrap-Aanbieding.nl kan het allemaal uit voorraad leveren.