LWK Komfort zoldertrap

Fakro LWK Komfort zoldertrap 280 cm plafondhoogte

3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat.

Nu slechts
excl Verzendkosten
!

Fakro LWK Komfort zoldertrap 305 cm plafondhoogte

3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat.

Nu slechts
!

Fakro LWK Komfort zoldertrap

De LWK Komfort zoldertrap is de meest verkochte houten opvouwbare zoldertrap van Fakro. De LWK Komfort zoldertrap is "Komfort"  in uitvoering waardoor deze gemakkelijk bedienbaar is en veilig beloopbaar is. Met deze zoldertrap kun je eenvouig en veilig toegang tot de zolder of vliering te verkrijgen en kunt u optimaal profiteren van de bergruimte op vliering of zolder.

De constructie is stevig en betrouwbaar waardoor er ook 3 jaar garantie op de zoldertrap gegeven wordt. De trap bestaat uit een 3-delig of 4-delige houten ladder welke ruime treden hebben die goed zijn te belopen. De treden zijn anti-slip uitgevoerd waardoor deze ook veilig zijn te belopen. Het luik is goed thermisch geïsoleerd en is wit van kleur aan beide zijden. Model Fakro LWK Komfort heeft standaard een leuning en beschermdoppen voor aan de onderkant van het onderste trapdeel zodat de vloer niet beschadigd en de trap stevig staat.

De trap is robuust en stevig waardoor er 160 kg draagvermogen toegestaan is. Een mooi weggewerkt slot zorgt ervoor dat het luik goed afsluit. Een bedieningsstok zit bij de levering van deze zoldertrap standaard inbegrepen.

Daarnaast heeft de trap afdichtingsrubbers in de bak zitten voor een perfecte afsluiting. De trap is voorzien van een klik systeem waarmee je het trapdeel loskoppelt van het luik gedurende de montage van deze zoldertrap. Dit maakt de montage nog sneller en makkelijker door één persoon uit te voeren. Deze innovatie is alleen bij Fakro zoldertrappen.