LWK Komfort zoldertrap

De LWK Komfort zoldertrap is de meest verkochte trap uit het assortiment van Fakro.

Uit voorraad leverbaar tegen de scherpste prijs van Nederland en België.


Fakro LWK Komfort zoldertrap 280 cm plafondhoogte

3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat.

Nu slechts
excl Verzendkosten
!

Fakro LWK Komfort zoldertrap 305 cm plafondhoogte

3- of 4-delige vouwtrap afhankelijk van de bakmaat.

Nu slechts
!

De LWK Komfort zoldertrap is de meest verkochte houten opvouwbare zoldertrap van Fakro. De LWK Komfort zoldertrap is "Komfort"  in uitvoering waardoor deze gemakkelijk bedienbaar is en veilig beloopbaar is. Met deze zoldertrap kun je eenvoudig en veilig toegang tot de zolder of vliering te verkrijgen en kunt je optimaal profiteren van de bergruimte op vliering of zolder.

De bak van de zoldertrap is gemaakt van grenenhout. Het ontwerp van de bak en het luik laat toe om de afwerklatten snel en gemakkelijk te monteren zodat het een mooie afgewerkte eenheid vormt met het plafond. Daarnaast heeft de trap afdichtingsrubbers in de bak zitten voor een perfecte afsluiting zodat toch vanaf de zolder tot de verleden tijd behoord. De trap is voorzien van een klik systeem waarmee je het trapdeel loskoppelt van het luik gedurende de montage van deze zoldertrap. Dit maakt de montage nog sneller en makkelijker door één persoon uit te voeren. Deze innovatie is alleen bij Fakro zoldertrappen.

De scharnieren zijn gepatenteerd en verstevigen de bakconstructie en voorkomen verschuivingen. De bak is zo goed beschermd tegen vervormingen tijdens gebruik en garandeerte en probleemloze werking van de zoldertrap.

De constructie van de trapladder is stevig en betrouwbaar waardoor er ook 3 jaar garantie op de zoldertrap gegeven wordt. De trap bestaat uit een 3-delige of 4-delige houten ladder welke ruime treden hebben die goed zijn te belopen. Model Fakro LWK Komfort heeft standaard een leuning en beschermdoppen voor aan de onderkant van het onderste trapdeel zodat de vloer niet beschadigd en de trap stevig staat.

De treden zijn anti-slip uitgevoerd waardoor deze ook veilig zijn te belopen.

Het luik is goed thermisch geïsoleerd (U=1,13) en is wit van kleur aan beide zijden. Schilderen van het luik is niet meer noodzakelijk, maar is wel mogelijk.

De ladder is robuust en stevig waardoor er 160 kg draagvermogen toegestaan is. Een mooi weggewerkt slot zorgt ervoor dat het luik goed afsluit. In gesloten toestand van het luik liggen de trapdelen (drie- of vierdelig afhankelijk van de baklengte) volledig op het luik en is er geen extra zwenk- of opbergruime achter het luik nodig.

 Een bedieningsstok zit bij de levering van deze zoldertrap standaard inbegrepen en maakt het mogelijk ook voor kortere mensen het luik te openen als de trap hoger in het plafond zit.

Technische gegevens van de LWK Komfort zoldertrap: