LST schaartrap metaal

LST schaartrap metaal Fakro
Nu slechts

Schaartrap Fakro LST

Robuuste metalen Fakro LST schaartrap voor toegang tot zolder, vliering of opslag. Gemakkelijk bedienbaar en zeer solide. Mogelijkheid om een trede toe te voegen of te verwijderen bij andere plafondhoogte. 250-280 cm plafondhoogte. Trap is gemakkelijk in te korten door een trede te verwijderen. Verlenging van de trap is ook mogelijk door het bijkopen van een extra treden.
!

Fakro LST schaartrap van metaal

De Fakro LST schaartrap is een perfecte zoldertrap. Veilig in gebruik, een gemakkelijke bediening en de schaartrap ziet er elegant uit. De trap heeft maar liefst 200 kg draagvermogen en is daarom geschikt voor zwaarder en intensiever gebruik waaronder ook in bedrijfsbebouwen voor b.v. toegang tot liftschachten, technische ruimtes en (plat) daktoegang. Het luik is tweezijdig wit en is goed ge├»soleerd. De traptreden zijn anti-slip uitgevoerd en daardoor veilig en slipvast. De scharen van de LST trap functioneren als een natuurlijke leuning voor de gebruiker. De Fakro LST schaartrap is licht te bedienen, waardoor ook heel goed geschikt voor oudere gebruikers. Het uiterlijk van de Fakro LSTschaartrap is zonder meer aantrekkelijk te noemen. Een mooi design product wat een aanvulling is in het interieur van uw woning of bedrijfspand.

De schaartrap is geheel voorgemonteerd voor een gemakkelijke montage. Daarbij worden montagehoeken meegeleverd om de montage nog verder te vereenvoudigen. De schaartrap is eenvoudig in de hoogte aan te passen door een trede weg te nemen of toe te voegen.

De Fakro schaartrap is er ook in brandwerende uitvoering LSF 60 en veel Fakro accessoires zoals traphek zijn als extra leverbaar.